Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Mαρτίου 2022
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πληρωμές
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 10ης Φεβρουαρίου 2022 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:
ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
- Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
- Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
- Στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
- Στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ΕΕ εγκρίνει ελληνική κρατική ενίσχυση ύψους 63 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη μονάδας παραγωγής τομάτας εκτός χώματος
- Συλλυπητήριο μήνυμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καρολίδη
- Πώς μπορεί το bypass να σας σώσει τη ζωή;
- Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φλικ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Βολιτάκη: Παραβατικές συμπεριφορές μεμονωμένες μπορεί να υπάρχουν - Η Εξεταστική θα καταλήξει αν υπάρχει οργανωμένο σκάνδαλο