NEO πρόγραμμα εργαζομένων για τον Ν. Ημαθίας στα πλαίσια της πράξης “Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων απασχολούμενων ”
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Η Αναθέτουσα Αρχή « ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.» με ανάδοχο φορέα την EASY EDUCATION ανακοινώνει 3 προγράμματα κατάρτισης ΕΡΓΑΖΟΜΟΝΕΝΩΝ 120 ωρών με εκπαιδευτικό επίδομα 600€.
Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως στα παρακάτω αντικείμενα:
- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ – 20 θέσεις
- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ – 20 θέσεις
- ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ SOCIAL MEDIA MARKETING - ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – 20 θέσεις
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι στους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας (με την εξαίρεση των εντός σχεδίου περιοχών των 3 ομώνυμων πόλεων).
Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη δράση θα πρέπει να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ και να αποστείλει τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δια ζώσης στη δομή του Κ.Δ.Β.Μ. EASY EDUCATION, οδός Κεντρικής 5, Βέροια.
Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές και θα παραμείνουν μέχρι τη συμπλήρωση των 60 θέσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός 42χρονος - Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αγροτικό αυτοκίνητο
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 9 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εθνική αντεπίθεση κατά της ευλογιάς: 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι στο πεδίο
- Στρατιωτικοί κτηνίατροι στη μάχη κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων
- Μπαρτζώκας: Στην τελική ευθεία για την αποζημίωση των καλλιεργειών που έμειναν εκτός αποζημιώσεων από τον παγετό Μαρτίου 2025