ΟΣΔΕ: Διευκρινίσεις για τα οικολογικά σχήματα και παράταση των δηλώσεων έως 11 Σεπτεμβρίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Δύο νέες εγκυκλίους, οι οποίες έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος ερωτημάτων και κανονιστικών υποχρεώσεων, που είναι απαραίτητες για την υποβολή ΟΣΔΕ 2023, εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος.
Με τις συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του ΥΠΑΑΤ και της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΄Αμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων δίνεται -μεταξύ άλλων – και στους Έλληνες κτηνοτρόφους η δυνατότητα να επιλέξουν το οικολογικό σχήμα που επιθυμούν με τρόπο άμεσο και μέσα από μια διαδικασία απλοποιημένη.
Επίσης, δίνεται παράταση για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, έως και την 11η Σεπτεμβρίου, ούτως ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι αγρότες και ΚΥΔ, δεδομένου της στενότητας του χρόνου και του όγκου των δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν, ενώ δίνονται διευκρινήσεις και επικαιροποιούνται τα στοιχεία για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων.
Οι εγκύκλιοι έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια : ΑΔΑ: 9ΞΔ446ΨΧΞΧ-6ΟΘ & ΑΔΑ: ΨΙΗ746ΨΧΞΧ-ΔΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας για τη διάθεση αρδευτικού νερού
- Κινητοποίηση αγροτών στο κέντρο της Βέροιας - Ποια τα αιτήματα που κατέθεσαν
- Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Πεβερέτος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)
- Διαχείριση καλλιεργειών, επιπτώσεις αυξημένων θερμοκρασιών και μικροοργανισμοί