ΟΣΔΕ: Διευκρινίσεις για τα οικολογικά σχήματα και παράταση των δηλώσεων έως 11 Σεπτεμβρίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Δύο νέες εγκυκλίους, οι οποίες έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος ερωτημάτων και κανονιστικών υποχρεώσεων, που είναι απαραίτητες για την υποβολή ΟΣΔΕ 2023, εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος.
Με τις συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του ΥΠΑΑΤ και της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΄Αμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων δίνεται -μεταξύ άλλων – και στους Έλληνες κτηνοτρόφους η δυνατότητα να επιλέξουν το οικολογικό σχήμα που επιθυμούν με τρόπο άμεσο και μέσα από μια διαδικασία απλοποιημένη.
Επίσης, δίνεται παράταση για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, έως και την 11η Σεπτεμβρίου, ούτως ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι αγρότες και ΚΥΔ, δεδομένου της στενότητας του χρόνου και του όγκου των δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν, ενώ δίνονται διευκρινήσεις και επικαιροποιούνται τα στοιχεία για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων.
Οι εγκύκλιοι έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια : ΑΔΑ: 9ΞΔ446ΨΧΞΧ-6ΟΘ & ΑΔΑ: ΨΙΗ746ΨΧΞΧ-ΔΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥφΑΑΤ, Μ. Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Έναρξη της 22ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας
- Τόλκας: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ο κανόνας ενός κράτους που λειτουργεί επιλεκτικά: γρήγορο για τους “δικούς τους”, αργό και άδικο για όλους τους άλλους
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish
- Μπάσκετ: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup ο ΠΑΟΚ