Ενημερωτικές ημερίδες από την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και κατασκευής θερμοκηπίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Ενημερωτικές ημερίδες για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και κατασκευής θερμοκηπίων οργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Συγκεκριμένα, οι ενημερωτικές δράσεις, που θα γίνουν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, την Παρέμβαση Π3-73-2.9 «Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων και προσπελάσιμων στεγαστών φυτικής παραγωγής» του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023 – 2027.
Η πρώτη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου, στις 18.00', στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή (αίθουσα Κολλεγίου Περρωτή), παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Γιώργου Κεφαλά και του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κώστα Γιουτίκα. Την Πέμπτη 5 Ιουνίου θα ακολουθήσει αντίστοιχη ενημερωτική δράση στο Δημαρχείο Λαγκαδά (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), στις 19.00'.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ποικιλία νεκταρινιάς που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά με τα χαρακτηριστικά της - Διάθεση δενδρυλλίων από τα Φυτώρια Μίλης
- Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για άνεργους σε κλάδους αιχμής
- Τσιάρας από τη ΔΕΘ: Δεδομένη η πολιτική βούληση της κυβέρνησης όσοι πήραν παράνομα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ να τα επιστρέψουν
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Η Ομάδα Μεγαλώνει – Καλωσορίζουμε νέους Καθηγητές στο Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο!
- Ανδριανός στην παρουσίαση των δράσεων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη: «Η έρευνα και η καινοτομία είναι κλειδί για τον πρωτογενή τομέα»