Ενημερωτική σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης για την συνολική πορεία εκτέλεσης του προγράμματος δακοκτονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας συζητήθηκε στη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη.
Συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ζαχαρίας Σωμαράς, ο Αναπληρωτής διευθυντής ΔΑΟ Κώστας Φωτάκης, οι διευθυντές και αρμόδιοι επόπτες δακοκτονίας από τις αντίστοιχες ΔΑΟΚ της Περιφέρειας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις διαδικασίες ελέγχου και παρακολούθησης της εκτέλεσης των ψεκασμών από τους ανάδοχους εργολάβους και στην αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων για το σκοπό αυτό, μέσω της εφαρμογής καταγραφικών μηχανημάτων (gps).
Καταγράφηκαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει και συζητήθηκαν οι άμεσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Διευκόλυνση για τους αγρότες στην έκδοση του ψηφιακού δελτίου αποστολής
- Απόκτησε το Πιστοποιητικό Αγγλικών σου σε μόλις 2 Μήνες – Ταχύρρυθμα Τμήματα στην Easy Education