Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους πλημμυροπαθείς των Δήμων της Καρδίτσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκέντρωσε και παρέδωσε 8 παλέτες με τρόφιμα, νερά, είδη υγιεινής και κουβέρτες για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, προέρχονται από δωρεές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Μαγνησίας (110 ΠΜ – 111ΠΜ – ΔΑΚ – ΕΚΑΕ – 1 ο ΑΚΕ – 140 ΣΕΠΗΠ – Μοίρα ΑΤΑ – ΠΜΚ – ΕΛΔΑ/Λάρισας – ΚΜΗ) και της χαλβαδοποιίας Όλυμπος Παπαγιάννη.
Η μεταφορά έγινε με δωρεά της μεταφορικής εταιρίας Αφοί Ντελόπουλοι.
Την βοήθεια, παρέδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, Αθλητισμού και Νεολαίας Νίκος Λιούπας, στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκο Καραγιάννη, για να διανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Μηλοειδή
- Εξαγωγές: Μείωση στο 12μηνο του 2025, αλλά σαφή σημάδια ανθεκτικότητας χωρίς τα πετρελαιοειδή
- Νίκος Παπαθανάσης: Στο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2025 παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού Κοζάνης
- Κουρκουμάς - Βότανο με τεράστια οφέλη για τον οργανισμό μας











