Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι λαικές αγορές θα λειτουργήσουν, κανονικά, και αύριο Σάββατο με επάρκεια σαρακοστιανών και καλές τιμές ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος δήλωσε: «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τους υπαίθριους χώρους των λαϊκών αγορών προκειμένου να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Όλοι εμείς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουμε σε όλους σαρακοστιανά εδέσματα ξεχωριστής φρεσκάδας και νοστιμιάς».
Υπενθυμίζεται ότι παραδοσιακά την Καθαρά Δευτέρα είναι ανοικτά οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία.
Μιλώντας, προχθές, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου, Σπύρος Κοράκης, σχετικά με τις προετοιμασίες για τη Σαρακοστή, είπε: «Φέτος δε θα κάνουμε το ξενύχτι της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα. Θα ανοίξουμε το πρωί της Κυριακής. Μπορούν να έρθουν μόνοι οι κάτοικοι των Αθηνών, που είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό για τη Βαρβάκειο».
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι οι τιμές είναι σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι, γιατί δεν υπάρχει η δουλειά που υπήρχε τις άλλες χρονιές.
APE-MPE
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Η διαφοροποίηση των αγορών κρασιού λόγω έλλειψης σταθερότητας στις ΗΠΑ: μύθος ή στέρεη εναλλακτική;
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό στη ΔΤΚ Κουλούρας και για πλημμύρα στη ΔΤΚ Λυκογιάννης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση ISM στην Κολωνία
- Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Οι πιθανότητες για πρόκριση στους «16» και της ΑΕΚ για το τρόπαιο
- Έναρξη λειτουργίας του υποσυστήματος Εργοσήμου ΟΓΑ στο νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ











