Η προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη συνάντηση Λιβανού με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπ. Γεωργίας της Σερβίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε σήμερα στο Βελιγράδι με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Γεωργίας, Δασών και Διαχείρισης Υδάτων της Σερβίας, κ. Branislav Nedimović.
Συζήτησαν σχετικά με τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εξαγωγή της ελληνικής ελιάς και του ελαιολάδου, την από κοινού προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση επενδύσεων στον αγροτικό τομέα της Σερβίας, καθώς και για την μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της αγροτεχνολογίας.
Ο κ. Λιβανός συμμετέχει, επίσης, στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας- Κύπρου- Σερβίας και στις συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης υπό τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić, τον πρόεδρο της Βουλής, Ivica Dačić και τον Πατριάρχη των Σέρβων, Μακαριώτατο Πορφύριο Α'.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στη Θεσσαλονίκη ο Μαργαρίτης Σχοινάς – Στο επίκεντρο η νέα ΚΑΠ και το μέλλον του πρωτογενούς τομέα
- Αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα στο επίκεντρο της επίσκεψης ΥΠΑΑΤ στην Πέλλα - Πότε πληρώνονται προανθικό 2025 και μηδική
- Π.Ε.Κ.Δ.Υ.: Η διαχείριση μιας επιζωότιας δεν είναι πεδίο βολής
- Στήριξη των πληγέντων από τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο – Παράταση και αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων
- Νέος Κύκλος Εγγραφών για τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Παντείου Πανεπιστημίου










