Γ. Καρασμάνης: «Διαβεβαίωση του ΥπΑΑΤ ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Σε σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης με Βουλευτές στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Καρασμάνης, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ¨μπουν¨ ιδιώτες στις λαϊκές αγορές, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνα και ανυπόστατα όσα διακινούνται ως φήμες. Διευκρίνισε ακόμη ότι στις Περιφέρειες οι λαϊκές θα παραμείνουν στην αρμοδιότητα των Δήμων.
Ο Υπουργός τόνισε ότι με το Νομοσχέδιο θα προχωρήσουν όλες οι επιβεβλημένες αλλαγές για την εξυγίανση των λαϊκών με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα παραγωγών – πωλητών και καταναλωτών και ότι οι άδειές τους θα ανανεωθούν όπως ακριβώς ισχύουν σήμερα χωρίς να ¨θιγεί¨ οτιδήποτε. Επίσης, ότι θα μεταβιβάζονται σε συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού.
Ο κ. Γεωργιάδης έδειξε κατανόηση στο αίτημα για βελτίωση των διατάξεων του Ν/Σ και για μείωση των διοικητικών ποινών και προστίμων, όπως και για μείωση του ποσοστού πωλήσεων.
Σημειώνεται ότι απόψε αναρτάται το Νομοσχέδιο για διαβούλευση και, όπως διαβεβαίωσε ο Υπουργός, στην πορεία θα γίνουν όλες οι βελτιώσεις που θα χρειαστούν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!