Αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της διεθνούς έκθεσης PROWEIN 2022
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας – Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
“Σας ενημερώνουμε ότι η διεθνής έκθεση PROWEIN 2022, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2022 στο Ντίσελντορφ, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2022, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα: 2313330350 κ Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κ. Χαρίκλεια Τσιαμπαλή και 2313330052 κ. Μαρία Ελευθεριάδου.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.prowein.com”
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Υπογραφή πρόσκλησης για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 200 εκατ. €, μέσω ΕΣΠΑ
- Μεγάλη νυχτερινή επιχείρηση και διάσωση περίπου 520 προσφύγων και μεταναστών
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας : Κάτω τα χέρια από τους αγρότες αγωνιστές!
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου