Κορινθιακή σταφίδα: Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για τις ζημιές που προκαλεί η κακοκαιρία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Σύσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα και την αντιμετώπιση των ζημιών που προκαλεί η κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ με τη συμμετοχή βουλευτών της Κορινθίας, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.
Στη σύσκεψη που έγινε υπό τον ΥπΑΑΤ κ. Γιώργο Γεωργαντά, συμμετείχαν οι υφυπουργοί Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρ. Δήμας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Νικ. Ταγαράς, ο βουλευτής Κ. Κόλλιας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι Δήμαρχοι Κορίνθου Βασιλ. Νανόπουλος, Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Συκιώνος Σπ. Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και ο αντιδήμαρχος Νεμέας Αθαν. Καρκώνης.
Στη συνάντηση μετείχε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά (21 – 27 Νοεμβρίου 2025)
- Προσωρινή Μη διαθεσιμότητα Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας e-ΕΦΚΑ «Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας σε Έμμεσα Μέλη»
- Τσιάρας: Η έγκριση του Αction Plan 2 για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανοίγει τον δρόμο για πληρωμές με βάση τον σχεδιασμό του Οργανισμού
- Ο Λεβαντόφσκι δέχεται πρόταση για διετές συμβόλαιο
- Καστοριά: Πλημμύρισαν γεωργικές εκτάσεις - Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νεστόριο, Πτελέα και Κρανοχώρι











