Κορινθιακή σταφίδα: Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για τις ζημιές που προκαλεί η κακοκαιρία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Σύσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα και την αντιμετώπιση των ζημιών που προκαλεί η κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ με τη συμμετοχή βουλευτών της Κορινθίας, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.
Στη σύσκεψη που έγινε υπό τον ΥπΑΑΤ κ. Γιώργο Γεωργαντά, συμμετείχαν οι υφυπουργοί Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρ. Δήμας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Νικ. Ταγαράς, ο βουλευτής Κ. Κόλλιας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι Δήμαρχοι Κορίνθου Βασιλ. Νανόπουλος, Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Συκιώνος Σπ. Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και ο αντιδήμαρχος Νεμέας Αθαν. Καρκώνης.
Στη συνάντηση μετείχε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σταθερά δίπλα στον παραγωγό η IMCHEM – MANTIKOS, με φόντο τη Freskon 2026
- Επιστολή Γιώργου Καρασμάνη στους Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών
- Η Sermac δεν σταματά: Μετά την επιτυχία στις εκθέσεις Macfrut και Freskon, η καινοτομία ταξιδεύει στην Caspian Agro 2026
- Με 26 δυναμικές επιχειρήσεις η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Freskon 2026
- Γίνετε Ήρωας Για Το Παιδί Σας: Εκπαιδευτείτε Στις Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες











