Μεσσηνία: Καλή η φετινή χρονιά για τη σταφίδα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Ο λεγόμενος “μαύρος χρύσος” γνωστός από την αρχαιότητα, η μαύρη κορινθιακή σταφίδα ένα από τα εμβληματικά προϊόντα της Πελοποννήσου, γνωστή στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό.
“Αυτήν τη στιγμή ολοκληρώνεται ο τρύγος, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αυτήν την περίοδο ξεκινούσαμε. Σε αυτό βοήθησαν οι νέες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Πράγματι, η τιμή της σταφίδας δείχνει να ανεβαίνει και αναμένεται να είναι μια καλή χρονιά για τους σταφιδοπαραγωγούς” δήλωσε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Περίμετρος” ο Γιώργος Κατσούλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ).
Διαβάστε περισσότερα στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προστασία των μελισσών από ψεκασμούς
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Στα 575 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι αιτήσεις για αγροτική Οδοποιία
- Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- H ΠΚΜ και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κ. Μακεδονίας στην 3η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green της HELEXPO
- Ημερίδα για την ενημέρωση και την παραπληροφόρηση στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης από την ΠΚΜ, την ΕΣΗΕΜ-Θ και το ΑΠΘ