107 νέοι αγρότες της Π.Ε. Πέλλας δημιούργησαν αλυσίδα «αγάπης και προσφοράς» για τα παιδιά της "Πρωτοβουλία για το παιδί"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» κ. Νίκο Καρατόλιο και τα στελέχη του Συλλόγου, όταν βρέθηκαν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό, Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας!
Συνολικά, 107 νέοι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι οποίοι συμμετέχουν στα προγράμματα κατάρτισης του ΕΛΓΟ και του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, με κωδικούς Π.Κ. 127, Π.Κ. 128, Π.Κ. 129, Π.Κ. 130 και Π.Κ. 131, δημιούργησαν μια αλυσίδα από γεωργικά και άλλα προϊόντα «αγάπης και προσφοράς», δείχνοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στα παιδιά που βρίσκουν καταφύγιο στις δομές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.
Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, με διάθεση για προσφορά, χρειάστηκαν μόνο ένα μικρό «σποράκι» για να ριζώσει μέσα τους ο εθελοντισμός και να εκφράσουν τη βαθιά κοινωνική τους ευαισθησία. Η ιδέα για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας ανήκει στο Ανθρώπινο Δυναμικό του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας και συγκεκριμένα στους κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο, κ. Γιάννη Θεοχαρόπουλο και την κ. Δήμητρα Μουχτάρη, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η πολύτιμη συνεργασία στήριξης προς την Πρωτοβουλία για το Παιδί, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο μας σύνθημα: #Οι Πράξεις Μιλούν πιο Δυνατά».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νταούκας: Συμπύρηνο ροδάκινο με 50 λεπτά στον παραγωγό - Τι ανέφερε στην "Ελληνική Παραγωγή" για παραμορφωμένα και παγετούς
- Σταμενίτης από Κοζάνη: «Προστατεύουμε το αγροτικό εισόδημα» - Ενεργοποιείται το Μέτρο 23 - Καταβλήθηκαν αποζημιώσεις ΚΟΕ στα μήλα
- Η AgroBox στέκεται δίπλα σας στη μεγάλη πρόκληση των Οικολογικών Σχημάτων και στο μέτρο των γεωργικών συμβούλων
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Βερίκοκα? Δες όλες τις διαθέσιμες Ποικιλίες Βερικοκιάς!
- Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τον θάνατο του Προέδρου της Δ.Κ. Αγίου Γεωργίου Νικόλαου (Βαγγέλη) Καρατζίδη