Λάρισα: Εκδήλωση για τη μελισσοκομία και τα προϊόντα της
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η μελισσοκομία και τα προϊόντα της στον νομό Λάρισας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.
Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Λάρισας.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο φουαγιέ του Χατζηγιάννειου θα πραγματοποιείται γευσιγνωσία μελιών, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 13 έως 17 Ιουλίου
- Ενημερωτική σύσκεψη με τυροκόμους για την προστασία του περιβάλλοντος
- Μ. Σχοινάς για την απώλεια της Αλίκης Περρωτή: Η παρακαταθήκη της θα εξακολουθήσει να παράγει καρπούς για πολλές ακόμη γενιές
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Πορεία Προγράμματος δακοκτονίας έτους 2026










