Λάρισα: Εκδήλωση για τη μελισσοκομία και τα προϊόντα της
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η μελισσοκομία και τα προϊόντα της στον νομό Λάρισας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.
Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Λάρισας.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο φουαγιέ του Χατζηγιάννειου θα πραγματοποιείται γευσιγνωσία μελιών, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Η κυβέρνηση απαντάει στους αγρότες ότι τα 20 από τα 27 αιτήματα τους , είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται υπό επεξεργασία
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Δες πως μπορείς να ζεσταθείς αυτό τον Χειμώνα! (Βιντεο 2025)











