Τιμή συμπύρηνου, παγετοί, βαμβάκι και βιομηχανική τομάτα: Ο Στέφανος Νταούκας αύριο στην "Ελληνική Παραγωγή" WEB TV
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Μη χάσετε αύριο Τετάρτη 28 Μαϊου και ώρα 21:00 το νέο επεισόδιο της εκπομπής "Ελληνική Παραγωγή - Web TV".
Καλεσμένος του Χρήστου Βοργιάδη, ο Στέφανος Νταούκας, Παραγωγός – Πρόεδρος ΑΣ Επισκοπής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Μέλος της ΔΟΒ της ΕΘΕΑΣ και της cogrexpo αλλά και Διευθυντής στην Κοινοπραξία Συνεταιρισμών – Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, μιλάει για τα πυρηνόκαρπα και τις ζημιές από τους παγετούς, αλλά αναφέρεται και στις χαμηλές τιμές που λαμβάνουν οι παραγωγοί συμπύρηνου ροδάκινου καθιστώντας την καλλιέργεια μη βιώσιμη.
Επίσης όσον αφορά τη βαμβακοκαλλιέργεια αναφέρει το πόσο θετικά συμβάλει στην ποιότητα αλλά και την παραγωγικότητα η εφαρμογή της γεωργίας ακριβείας, τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη βαμβακοκαλλιέργεια και το μέλλον αυτής.
Τέλος ως ειδικός συντονιστής της ΕΘΕΑΣ για τη βιομηχανική τομάτα, αναλύει πως έχει η κατάσταση στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια.
Ιστοσελίδα: https://www.keaimathias.gr/
Συντονιστείτε την Τετάρτη 28 Μαϊου στις 9 μ.μ. στις οθόνες του www.veriotis.gr, του www.imathiotikigi.gr και στα κανάλια "Ελληνική Παραγωγή - WEB TV" στο facebook και το //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv">youtube και παρακολουθήστε μια επίκαιρη συζήτηση που αφορά όλους τους παραγωγούς.
Ευχόμαστε να βρείτε την εκπομπή μας ενδιαφέρουσα και να την στηρίξετε παρακολουθώντας, κοινοποιώντας και διαδίδοντας!
Ολες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή και από το επίσημο κανάλι στο Youtube //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.">https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους











