Αγροτικά νέα: Το Ελληνικό Ακτινίδιο στο Βιετνάμ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Αντιπροσωπεία του Υπουργείου Γεωργίας του Βιετνάμ θα επισκεφθεί την Ελλάδα, από την 1η έως και την 7η Νοεμβρίου 2025, στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης φυτοϋγειονομικών πρωτοκόλλων για την εισαγωγή ελληνικών ακτινιδίων στη βιετναμέζικη αγορά. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των εξαγωγών και την πρόσβαση του ποιοτικού ελληνικού ακτινιδίου σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η έλευση της αντιπροσωπείας κατέστη εφικτή λόγω των συντονισμένων ενέργειών της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), σε στενή συνεργασία με την ΕΘΕΑΣ.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ανοίξει νέες εξαγωγικές δυνατότητες για το ελληνικό ακτινίδιο, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος και προσφέροντας σημαντική ώθηση στον πρωτογενή τομέα της χώρας.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η ΕΘΕΑΣ θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού, με στόχο τη διεύρυνση των διεθνών αγορών για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, προωθώντας την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διατροφική αξία τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δες το νέο Ηλεκτρικό Manitou MLT 625 e εν δράση! (VIDEO)
- Τιμές ακτινιδίων JINGOLD της παραγωγικής περιόδου 2024-25
- Πωλείται χωράφι 8,7 στρέμματα στο Διαβατό Ημαθίας
- Εθνικό σχέδιο για το νερό παρουσίασε ο Κώστας Τσιάρας στο Greek Water Summit 2025
- Ειδική Προσφορά Ιουνίου 2025: Άροτρα New Holland με Απόδοση, Αντοχή και Τεχνολογία