Τη στήριξη στο βαμβάκι και σιτάρι θα θέσουν αύριο Πέμπτη στο ΥΠΑΑΤ οι αγρότες Ροδόπης και Έβρου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στην Αθήνα, θα βρεθούν την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων της Ροδόπης και του Έβρου.
Πρόκειται να συναντηθούν με τον Υπουργό, Κώστα Τσιάρα, στον οποίο θα θέσουν τα ιδιαίτερα ζητήματα και προβλήματα που τους απασχολούν, όπως η στήριξη των βαμβακοπαραγωγών και σιτοπραγωγών, η αντιμετώπιση της λειψυδρίας, και σειρά τεχνικών θεμάτων.
Ενόψει της συγκεκριμένης εξέλιξης, το μπλόκο στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, παραμένει ως έχει, δηλαδή με ελεύθερη κυκλοφορία επί της οδού, ωστόσο τα οχήματα για λόγους ασφαλείας και λόγω της παρουσίας των τρακτέρ στο σημείο, εξέρχονται από τη δυτική έξοδο και εισέρχονται εκ νέου από τη δυτική είσοδο.
Τελικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους, οι αγρότες αναμένεται να λάβουν την Παρασκευή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μέλισσες: Οδηγίες για τη προστασία τους από χημικούς ψεκασμούς
- Η κυκλική οικονομία με επίκεντρο την Κρήτη - Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης & Τριήμερου Περιφερειακού Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας στο Ηράκλειο
- Αποζημιώσεις έως 8 εκατ. ευρώ για τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού
- Εργάτες γης: Το εργόσημο οδεύει προς κατάργηση - Έντονα προβληματισμένοι οι αγρότες
- Οι υπηρεσίες στενάζουν, τα “μαξιλάρια” φουσκώνουν. Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά απαντήσεις











