Συνεχίζεται στο Δήμο Σκύδρας η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Συνεχίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο Δήμο Σκύδρας, η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Η διανομή αφορά μόνο τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας και θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, από τις 09.00 έως τις 18.00, στις αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδης (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ), στο 2ο χλμ. Σκύδρας – Γιαννιτσών.
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής ξηρά προϊόντα: μακαρόνια, ρύζι συσκ., κοτόσουπα με ζυμαρικά, κόρν φλέϊκς, αλεύρι, ζάχαρη λευκή, μαρμελάδα, σούπα μινεστρόνε, γάλα μακράς διάρκειας, ελαιόλαδο, με το σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο στα 8,2 κιλά.
Επίσης, κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής νωπά προϊόντα: κρέας χοιρινό, κρέας βόειο, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, μπανάνες, με το σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο στα 5 κιλά.
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ, στην αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Επισημαίνεται, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23813 51279 και ώρες επικοινωνίας από τις 07:00 ως τις 18:00.
Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΤΕΒΑ θα γίνουν διανομές προϊόντων και τροφίμων και στους υπόλοιπους τρεις Δήμους την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σταύρος Καφούνης: Η τεχνολογία πρέπει να μειώνει τη γραφειοκρατία και το κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης, όχι να τα αυξάνει
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Η MAXUS στην AUTO ATHINA 2026 Powered by Ατλαντική Ένωση
- Μ. Σχοινάς: Ανοίγουμε τον δρόμο για την ανανέωση του ελληνικού αλιευτικού στόλου – Μια δέσμευση στους ψαράδες γίνεται πράξη
- Το TrophyΤροφή 2026 ξεκινά από την Κόρινθο με επίκεντρο την κυκλική οικονομία στην αγροδιατροφή
- Καββαδάς από τον Έβρο: Στην Ορεστιάδα το μοναδικό Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων Ζώων της χώρας- Από την αντιμετώπιση των επιζωοτιών στην πρόληψη










