Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που με τα τρακτέρ τους έστησαν μπλόκα σε πολλές περιοχές της χώρας, κλιμακώνοντας την πάλη μας για την ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικής σημασίας αιτημάτων μας. Μέχρι τώρα μπλόκα έχουν στηθεί σε: Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Μαγνησία (κόμβος Αερινού), Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας), Βέροια (κόμβος Κουλούρας), Νάουσα (διασταύρωση Νάουσας), Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου), Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου), Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου), Αχαΐα( Ερύμανθος) Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ρέθυμνο (Μάντρες). Τις επόμενες μέρες μπλόκα θα στηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να βγουν στα μπλόκα, ενισχύοντας το μέτωπο του αγώνα. Ν' αγωνιστούμε, πιο μαζικά και πιο δυνατά, ενάντια στις επιπτώσεις σε βάρος μας από την ΚΑΠ της ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Αυτές οι πολιτικές υπηρετούν και στηρίζουν τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών του μόχθου μας: Τους εμποροβιομήχανους που, για ν' αυξήσουν τα κέρδη τους, κατεβάζουν στα τάρταρα τις τιμές παραγωγού σε όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα. Τα μονοπώλια που, κερδοσκοπώντας ασύστολα, ανεβάζουν στα ουράνια τις τιμές των αγροτικών μέσων και εφοδίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, την νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμπαραταχθούν στον δίκαιο αγώνα μας. Εχουμε ίδιο αντίπαλο την αντιλαϊκή πολιτική και τους κάθε λογής υπηρέτες της, έχουμε κοινά προβλήματα και αιτήματα. Τίποτα δεν μας χωρίζει, όλα μας ενώνουν. Η συμμαχία μας δίνει δύναμη και προοπτική στους αγώνες μας.
Συνεχίζουμε - Θα νικήσουμε"
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂
- Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
- Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος











