Αποχώρησαν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. «Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» δήλωσε.
Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με τα τρακτέρ στον Λευκό Πύργο – Η Ημαθία στον δρόμο του αγώνα
- Ειδικές Εκπτώσεις για τα μέλη του Συλλόγου μας από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς
- Έρχεται «βαρύς» χειμώνας για τους παραγωγούς - Άμεση στήριξη τώρα...
- ΠΕΘΟO – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: Ενισχύσεις 22 εκατ. Ευρώ σε 4.882 παραγωγούς
- Αρκαδία: Χαλάζι έπληξε καλλιέργειες σε χωριά της Τεγέας










