Στον κόμβο του Πλατυκάμπου βγήκαν τα πρώτα τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Τα πρώτα τρακτέρ βγήκαν σήμερα στον κόμβο του Πλατυκάμπου της Λάρισας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που είχε αποφασίσει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων.
Οι αγρότες τοποθέτησαν τα τρακτέρ δίπλα στο οδόστρωμα, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία, ενώ έχουν στείλει κάλεσμα στους συναδέλφους τους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Οι αγρότες, που βρίσκονται στο σημείο, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για να παραθέσουν τα αιτήματα τους.
Σε δήλωσή του, ο Αλέκος Λαχανάς από τον Αγροτικό Σύλλογο Πλατυκάμπου, παρουσίασε επιγραμματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, επικεντρώνοντας στο θέμα των τιμών των αγροτικών προϊόντων, αλλά και στο κόστος παραγωγής.
Σημειώνεται πως η κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί στα Φάρσαλα, αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών για αύριο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησαν οι ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ! Εξασφάλισε τη θέση σου για την επιτυχία!
- Εκλογές στον Σύλλογο Γεωπόνων Ν. Ημαθίας την Κυριακή 11 Μαϊου
- Ξεκινά το πρόγραμμα ενίσχυσης θερμοκηπιακών καλλιεργειών – Στα 600 εκ. με υπερδέσμευση και ιδιωτική συμμετοχή ο συνολικός Προϋπολογισμός
- Σε πανστρατιά για τη λειψυδρία κάλεσε πολίτες και φορείς ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου
- Παράδοση New Holland T4.90F & TERRA DIAS PRO 2000 στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής | Δες τα χαρακτηριστικά τους!