Φυτώρια "gaiaplant milis" - Η ιδανική επιλογή για την αγορά υψηλής ποιότητας δενδρυλλίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Άρθρα - Σχόλια
Τα λάθη στην καλλιέργεια οπορωφόρων δέντρων κοστίζουν διότι αποτελεί μια επιχείρηση που διαρκεί πάνω από 10 έτη, με μεγάλες επενδύσεις σε κεφάλαιο και εργασία, η οποία προσφέρει έσοδα για πολλά χρόνια μετά την εγκατάσταση της.
Η επιλογή της σωστής φυτωριακής επιχείρησης είναι νευραλγικής σημασίας για την επιτυχία της καλλιέργειάς μας.
Ιδανική επιλογή για την αγορά υψηλής ποιότητας δενδρυλλίων είναι η φυτωριακή επιχείρηση “gaiaplant milis” μια εταιρία η οποία ιδρύθηκε από τον κ. Μίλη Χρήστο.
Το 2015 εισήχθη στην επιχείρηση ο υιός του Μίλης Ιωάννης, αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Τ. Γεωπονίας Θεσσαλονίκης βοηθώντας στην αναβάθμιση της επιχείρησης ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της γεωργίας.
Στα φυτώρια “gaiaplant milis” μπορείτε να προμηθευτείτε δενδρύλλια: αμυγδαλιάς, ροδακινιάς, αχλαδιάς, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, λωτού κυδωνιάς με σύγχρονες αποδοτικές ποικιλίες, σε υποκείμενα με άριστα αγρονομικά χαρακτηριστικά.
Υπολογισμός αριθμού φυτών ανά στρέμμα εδώ
Τηλ. Παραγγελειών: 6944856445 
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook
Μονόσπιτα Ημαθίας
Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια ροδακινιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια βερικοκιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια αχλαδιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια δαμασκηνιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια αμυγδαλιάς

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – Εξ Αποστάσεως Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια | Εκπτώσεις έως -40%
- Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ΥΠΑΑΤ για στήριξη της κτηνοτροφίας και τεχνική αναβάθμιση Ελαιοκομικού και Αμπελουργικού Μητρώου
- Καλλιέργεια βαμβακιού: Ανεβαίνει η ζήτηση, πιέζεται η παραγωγή
- Ασθένειες και εχθροί του Αμπελιού | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Ξεκίνησαν σήμερα οι πληρωμές και συνεχίζονται έως και τις 17 Ιουλίου - Ποιους αφορούν










