Φυτώρια "gaiaplant milis" - Η ιδανική επιλογή για την αγορά υψηλής ποιότητας δενδρυλλίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Άρθρα - Σχόλια
Τα λάθη στην καλλιέργεια οπορωφόρων δέντρων κοστίζουν διότι αποτελεί μια επιχείρηση που διαρκεί πάνω από 10 έτη, με μεγάλες επενδύσεις σε κεφάλαιο και εργασία, η οποία προσφέρει έσοδα για πολλά χρόνια μετά την εγκατάσταση της.
Η επιλογή της σωστής φυτωριακής επιχείρησης είναι νευραλγικής σημασίας για την επιτυχία της καλλιέργειάς μας.
Ιδανική επιλογή για την αγορά υψηλής ποιότητας δενδρυλλίων είναι η φυτωριακή επιχείρηση “gaiaplant milis” μια εταιρία η οποία ιδρύθηκε από τον κ. Μίλη Χρήστο.
Το 2015 εισήχθη στην επιχείρηση ο υιός του Μίλης Ιωάννης, αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Τ. Γεωπονίας Θεσσαλονίκης βοηθώντας στην αναβάθμιση της επιχείρησης ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της γεωργίας.
Στα φυτώρια “gaiaplant milis” μπορείτε να προμηθευτείτε δενδρύλλια: αμυγδαλιάς, ροδακινιάς, αχλαδιάς, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, λωτού κυδωνιάς με σύγχρονες αποδοτικές ποικιλίες, σε υποκείμενα με άριστα αγρονομικά χαρακτηριστικά.
Υπολογισμός αριθμού φυτών ανά στρέμμα εδώ
Τηλ. Παραγγελειών: 6944856445 
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook
Μονόσπιτα Ημαθίας
Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια ροδακινιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια βερικοκιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια αχλαδιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια δαμασκηνιάς

Ημι-ανεπτυγμένα δενδρύλια αμυγδαλιάς

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ Μικρών Επιχειρήσεων
- Η Περιφέρεια Κρήτης ζητά να συμπεριληφθούν όλα τα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα της Κρήτης στη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Γαλακτοκομικά προϊόντα: Μελέτη του ΕΚΠΑ καταγράφει ποσοστά νοθείας
- Συσκέπτονται και αποφασίζουν για κινητοποίηση στην Αθήνα οι αγρότες
- Ανησυχία για τυχόν αποκλεισμό των επιτραπέζιων ελιών από τη συμφωνία ΕΕ–Ινδίας - Να μην επαναληφθούν τα λάθη της ΕΕ–Mercosur











