Κορωνοϊος: 55 νεκροί και 476 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ένα 24ωρο - 873 νέα κρούσματα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Σήμερα ανακοινώνουμε 873 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 134235, εκ των οποίων το 52.4% άνδρες.
5284 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 39565 (29.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
476 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 155 (32.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 79.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 845 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 55 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4457 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1798 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων έως 30 Σεπτεμβρίου 2025
- Προς χειρουργείο ο Λουκάκου, θα λείψει έως και 4-5 μήνες
- Επίσκεψη της ΠΟΓΕΔΥ στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Αχαΐας
- Για εμπαιγμό και αδιαφορία της κυβέρνησης κάνουν λόγο αγροτικοί σύλλογοι Πέλλας και Ημαθίας