Σύσταση από τον Δήμο Κασσάνδρας για αποφυγή κολύμβησης σε παραλία της Χανιώτης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας κάνει λόγο για ακαταλληλότητα των νερών συγκεκριμένης παραλίας της Χανιώτης, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.
Στην ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη έδειξαν ότι τα νερά μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή (εύρος πλάτους 150 μέτρα) δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι.
Η ανάρτηση στη σελίδα του δήμου στο Facebook αναφέρει: «Συνιστούμε στους δημότες και στους επισκέπτες να αποφύγουν το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο μεταξύ οι δειγματοληψίες από τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Κασσάνδρας και τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση. Για κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύψει θα υπάρξει νεότερη και επικαιροποιημένη ανακοίνωση».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 14 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ασθένειες και Εχθροί στα Πυρηνόκαρπα
- Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο επίκεντρο του διαλόγου για την νέα ΚΑΠ
- Η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. για τη Βιολογική Μελισσοκομία
- Μεγάλη Επιτυχία για τα φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια - Κέντρο για τους καθηγητές μας και τους μαθητές μας