Μαρία Θεοδωρίδου: Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει - Δόση εμβολίου και για όσους νόσησαν έπειτα από εμβολιασμό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Δόση εμβολίου θα πρέπει να κάνουν και όσοι νόσησαν μετά τον εμβολιασμό τους δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ομότιμη καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου.
Ωστόσο, οι ηλικιωμένοι σε ένα ποσοστό 10-15% εάν έχουν υποκείμενα νοσήματα μπορεί να νοσήσουν και βαριά. Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών άμεσα θα δοθούν οδηγίες για όσους νόσησαν μετά τον εμβολιασμό τους.
Το σχήμα του εμβολίου
Πάντως, σύμφωνα με την Μαρία Θεοδωρίδου, ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και έρευνες έδειξαν ότι θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο όπως με αυτό της γρίπης.
Πηγή:ethnos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των 284 νέων Αστυφυλάκων στη Νάουσα
- ΚΕΟΣΟΕ: Σε χαμηλά επίπεδα, για τέταρτη συνεχή χρονιά η ελληνική οινοπαραγωγή 2026/2027
- Ελληνογερμανικές ημερίδες ενημέρωσης e-ΕΦΚΑ & DRV στην Καστοριά 20 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου
- Μείωση στην παραγωγή βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου στη Μαγνησία
- Nations League: Ελλάδα vs Γερμανία, η «ακτινογραφία» των αριθμών και ο MVP Μαυροπάνος










