Σεμινάριο πρώτων βοηθειών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Υποχρεωτικό σύμφωνα με τον Νόμο 4809/2021 - ΦΕΚ 102/Α/19-6-2021
Έναρξη νέου τμήματος 8 Μαρτίου 2022
Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένα από το Υπουργείο παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένα από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν και υλοποιούν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, τα οποία οδηγούν σε απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
Διάρκεια : 18 ώρες
Κόστος : 50€
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και 04/03/2022.
Έναρξη τμήματος: 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !
Είναι κατάλληλα για ιδιώτες ενδιαφερόμενους, επαγγελματίες υγείας, προπονητές, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, εργαζόμενους σε ιδιωτικά σχολεία, εργαζόμενους στην παροχή υπηρεσιών και τη βιομηχανία αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται να αποκτήσει ικανότητα παροχής πρώτων βοηθειών.
Το σεμινάριο υλοποιείται εξ αποστάσεως με ασύγχρονη εκπαίδευση.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εντοπίσετε εδώ.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!! Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ!!
Πληροφορίες:
T: 23310 70102 (Kαθημερινές 10.00 – 20.00)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης: Ο κλάδος της αρτοποιίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας
- 6 βότανα και μπαχαρικά που ενισχύουν την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου
- Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ που απαιτούν διαλειτουργικότητα με το Πληροφοριακό Σύστημα «Μητρώο Πολιτών»
- Συνεργασία Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Βερικοκιά











