Έλεγχος και ενημέρωση για την οστεοπόρωση από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», τον Δήμο Βέροιας, το Κ.Υ. και το ΕΔΔΥΠΠΥ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Ολοκληρώθηκε η σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, το Κ.Υ. Βέροιας και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.
Η δράση που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου είχε στόχο την ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της και αφορούσε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας. Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στον Άγιο Γεώργιο, τις ώρες 17:00-20:00, στο Π.Ι. Αγίου Γεωργίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Σφηκιά, τις ώρες 9:00 -12:00 στο ΠΙ Σφηκιάς, υπό την ιατρική επίβλεψη της ορθοπαιδικού Ερατώς Γκουλιοπούλου.
Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» πρεσβεύει την ενημέρωση ως αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.




Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΣΕΒΕ και ΣΒΕ ζητούν άμεσα μέτρα για τις μεγάλες καθυστερήσεις στο Τελωνείο Κήπων
- Ξεκίνησε η κύρια συγκομιδή στη Ζαγορά - Στα ράφια τα πρώτα μήλα και αχλάδια Zagorin
- ΚΕΟΣΟΕ: Οι οινοπαραγωγοί της Αργεντινής γίνονται ευέλικτοι προσαρμόζονται στις τρέχουσες απαιτήσεις των πελατών
- Κομισιόν: Νέα χρηματοδότηση 3,3 δισ. ευρώ για την άμυνα της Ουκρανίας
- Λέσβος-Ελαιοπαραγωγή: Καλύτερη η φετινή καρπόδεση αλλά προβληματισμός για τιμές και εργατικά χέρια










