Ο Ιατρικός, Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν τον "Χορό των Υγειονομικών"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με τη συνδιοργάνωση του Ιατρικού, Φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί ο "Χορός των Υγειονομικών" το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" στη Βέροια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν από κοινού τον «ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ» μια εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια λόγω μνημονίων και πανδημίας δεν διοργανώθηκε.
Ο χορός θα γίνει στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ.
Προσκλήσεις υπάρχουν στα γραφεία των Συλλόγων, στους Προέδρους και βέβαια την ημέρα του χορού στην είσοδο της αίθουσας.
Στην όμορφη βραδιά που θα περάσουμε θα μας συνοδεύσει 4μελής ορχήστρα και λόγω αποκριάτικης ατμόσφαιρας θα υπάρχουν και εκπλήξεις στο πρόγραμμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φυτοπροστασία Ελιάς: Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης με τα ερευνητικά ιδρύματα του νησιού για τη νέα εποχή
- ΟΣΔΕ 2026: Πρόταση της ΕΘΕΑΣ για 2+1 φάσεις για τη θετική ολοκλήρωση του έργου
- Σε λειτουργία το υποσύστημα μη μισθωτών του e-ΕΦΚΑ στο νέο Ο.Π.Σ. - Αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους
- Αλέξης Τσίπρας από τη Λέσβο: “Ήρθαμε να ακούσουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις”
- Ανακοινώθηκε ο Κρίστιανσεν από τον Παναθηναϊκό










