Ο Ιατρικός, Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν τον "Χορό των Υγειονομικών"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με τη συνδιοργάνωση του Ιατρικού, Φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί ο "Χορός των Υγειονομικών" το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" στη Βέροια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν από κοινού τον «ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ» μια εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια λόγω μνημονίων και πανδημίας δεν διοργανώθηκε.
Ο χορός θα γίνει στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ.
Προσκλήσεις υπάρχουν στα γραφεία των Συλλόγων, στους Προέδρους και βέβαια την ημέρα του χορού στην είσοδο της αίθουσας.
Στην όμορφη βραδιά που θα περάσουμε θα μας συνοδεύσει 4μελής ορχήστρα και λόγω αποκριάτικης ατμόσφαιρας θα υπάρχουν και εκπλήξεις στο πρόγραμμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέτει υπό την προστασία της το καραγκούνικο αιγοπρόβατο
- Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του Τυρνάβου
- Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων έως 30 Σεπτεμβρίου 2025
- Προς χειρουργείο ο Λουκάκου, θα λείψει έως και 4-5 μήνες