Ο Ιατρικός, Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν τον "Χορό των Υγειονομικών"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με τη συνδιοργάνωση του Ιατρικού, Φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί ο "Χορός των Υγειονομικών" το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" στη Βέροια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν από κοινού τον «ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ» μια εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια λόγω μνημονίων και πανδημίας δεν διοργανώθηκε.
Ο χορός θα γίνει στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ.
Προσκλήσεις υπάρχουν στα γραφεία των Συλλόγων, στους Προέδρους και βέβαια την ημέρα του χορού στην είσοδο της αίθουσας.
Στην όμορφη βραδιά που θα περάσουμε θα μας συνοδεύσει 4μελής ορχήστρα και λόγω αποκριάτικης ατμόσφαιρας θα υπάρχουν και εκπλήξεις στο πρόγραμμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ - Πεντάμηνο: Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια, αξίας 138 εκατ. ευρώ
- Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις και προοπτικές
- Παράνομες επιδοτήσεις ακόμη και στην ακριτική Φλώρινα; 9.500 στρέμματα αγριελιών είχαν δηλώσει ότι καλλιεργούσαν επιτήδειοι