Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόντα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση στην Ελλάδα μέσω Ολλανδίας γλυκισμάτων, για τα οποία διαπιστώθηκε ότι ενέχουν κίνδυνο πνιγμού, καθώς κατά τη χρήση τους μπορεί να σπάσει μέρος της συσκευασίας και να αποσπαστούν κομμάτια πλαστικού.
Πρόκειται για τα προϊόντα “Funny Candy Cupcake Cup 40gr”, προέλευσης Κίνας και με αριθμούς παρτίδων KD2349-12-21, KD2577-03-22, KD2828-06-22, KD2972-07-22, KD3251-08-22.
O Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω εικονιζόμενα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Πλημμύρισαν καλλιέργειες στον Δήμο Φαρκαδόνας | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











