Αναβολή λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Αναβολή λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας (11/09/2023-15/09/2023)
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (11/09/2023-15/09/2023) μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους τοπικούς, επαρχιακούς και στους κεντρικούς δρόμους, και να κριθεί ασφαλής από τις αρμόδιες Αρχές η μετακίνηση των ιατρών και των ασφαλισμένων.
Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξετασθούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έναρξη υλοποίησης της Ελληνοαιγυπτιακής Συμφωνίας για τη μετάκληση εργατών γης από την ΕΘΕΑΣ
- Ημερίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις επιπτώσεις των πλημμυρών του 2023 στα εδάφη
- Καταβολή ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης σε συνταξιούχους και δυνατότητα ελέγχου δικαιώματος μέσω της πλατφόρμας του e-ΕΦΚΑ
- 75 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΟΣΟΕ Εκδήλωση για την ιστορική διαδρομή και την προοπτική της
- Δες δύο νέες ποικιλίες Βερικοκιάς που Ξεχωρίζουν!











