Φωταγώγηση του Δημαρχείου Βέροιας ως ελάχιστο φόρο τιμής για όλες τις γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας , τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και την Αντικαρκινική εταιρεία παράρτημα Βέροιας , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 το Δημαρχείο Βέροιας θα φωταγωγηθεί με ροζ χρώμα, με σκοπό την υπενθύμιση για πρόληψη και ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τη νόσο, ενώ η 25η Οκτωβρίου, ως Παγκόσμια Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού.
Στη μάχη της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης είμαστε όλοι παρόντες. Ο καθένας με το δικό του πολύτιμο ρόλο. Με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την εμπιστοσύνη στην επιστήμη οι γυναίκες μπορούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νεκταρινιά-Ροδακινιά: Οδηγίες αντιμετώπισης για τον κλεονό και τους θρίπες
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Holiday & Spa Expo 2025” στη Σόφια
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη-Honda Motorcycles: Βραβείο Δημοφιλέστερης Μάρκας Μοτοσυκλέτας 2024
- «Οι Σύγχρονες Προκλήσεις για την Αγροτική Ανάπτυξη» σε εκδήλωση στις Φέρες
- Κλιματική κρίση και έλλειψη αρδευτικού νερού - Μνημόνιο συνεργασίας με την Κύπρια ομόλογό του υπέγραψε ο Κώστας Τσιάρας