Σε πρόσληψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Νάουσας προχωρά το Υπ.Υγείας
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Σε άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο της Νάουσας, ως απόρροια των συνεχών μετακινήσεων των 3 υπαρχόντων προς κάλυψη κενών άλλων Νοσοκομείων, προχωρά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Σε σημερινή συνάντηση του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε το μείζον ζήτημα και απέσπασε τη διαβεβαίωσή τους ότι το Υπουργείο προτίθεται να βγάλει άμεσα θέση επικουρικού αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο της Νάουσας. Ιδιαίτερα θετικό μάλιστα είναι το ότι έχει ήδη βρεθεί ειδικός αναισθησιολόγος από άλλο Νοσοκομείο της χώρας που θα υποβάλει τα χαρτιά του για μετακίνηση και θα καλύψει τη θέση.
Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί βαθιά ανάσα στην επαρκή λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Ναούσης αναφορικά με τους ιατρούς αναισθησιολόγους, θα διασφαλιστεί η έγκαιρη και ποιοτική αντιμετώπιση οποιουδήποτε απευκταίου περιστατικού υγείας και θα μπει ένα τέλος στις συνεχείς μετακινήσεις και εφημερίες των αναισθησιολόγων, που και εξάντληση προκαλούσαν στους ίδιους και αναταραχή επέφεραν στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- UEFA: Προβλέπει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων για τη σεζόν 2025/26
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
- Στο συνέδριο Unseen Greece ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι ανάπτυξη για όλους»
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του