Συνάντηση του Υφ. Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις δομές δημόσιας υγείας στην Ημαθία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Αντικείμενο της συνάντησης η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Βέροιας αλλά και η ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως άλλωστε και των δομών της δημόσιας υγείας σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια.
Ο κ. Βεσυρόπουλος έθεσε στον Υπουργό Υγείας σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, όπως οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η επανεκκίνηση των εργασιών της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, ώστε να λειτουργήσει άμεσα.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας, τόνισε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε άμεσα να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την διευθέτηση των αναγκαίων αυτών ζητημάτων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επερχόμενη σοδειά: Ιταλία και Ισπανία οδεύουν προς υπερβολικά γενναιόδωρους τρύγους για το 2026, απέναντι στην εύθραυστη ισορροπία των αγορών κρασιού;
- Συνάντηση εργασίας Διοίκησης του Ε.Φ.Ε.Τ. με εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα
- Κινητοποιήσεις αγροτών σε Αμύνταιο και Γρεβενά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η αναγραφή ΑΦΜ πελάτη στα απλοποιημένα τιμολόγια χονδρικής πώλησης καυσίμων, από 1/1/2027
- Η Ελασσόνα στο επίκεντρο της αγροδιατροφικής στρατηγικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας










