Από 17 μέχρι 26 Μαΐου η 11η Ανθοκομική στην Καλαμάτα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κήπος - Βότανα
Η 11η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιείται στο Πάρκο του ΟΣΕ και θα διαρκέσει για δέκα ημέρες μέχρι 26 Μαΐου 2024.
Είναι αφιερωμένη στην Ελληνική αυλή και θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο ανανεωμένο και πάντα φιλόξενο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Νίκος Κισκήρας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, κάθε ημέρα έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα με ιδιαίτερη αποδοχή από τα σχολεία της πόλης. Από το 1960 έχουν αρχίσει οι ανθοκομικές στην Καλαμάτα και μάλιστα κάποιες χρονιές είχαμε και παρέλαση αρμάτων, πρόσθεσε.
Οι ώρες λειτουργίας της 11η Ανθοκομικής θα είναι από τις 09.00 το πρωί έως τις 01.00 το βράδυ.
*Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλιμάκιο της ΠΟΓΕΔΥ επισκέπτεται τις πυρόπληκτες περιοχές του Ρεθύμνου
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων










