Ο Δήμος Βέροιας στην 36η "Philoxenia" 2021
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στην 36η “Philoxenia” 2021 συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας. Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Όσοι επιχειρηματίες του τουρισμού επιθυμούν μπορούν να φέρουν έντυπο υλικό της επιχείρησής τους (φυλλάδια ή business cards) μέχρι και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στο Γραφείο του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Βέροιας. Το έντυπο υλικό θα διανεμηθεί από τα στελέχη του Δήμου κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Επιπλέον, όποιος επαγγελματίας του κλάδου επιθυμεί να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση “Philoxenia” 2021, μπορεί να προμηθευτεί πρόσκληση δωρεάν εισόδου από το Γραφείο του Τμήματος Τουρισμού.
Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2331350608-523
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 από ΑΑΔΕ - Αφορά Βασική & Πράσινη ενίσχυση και νέους γεωργούς
- Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Βιολογικών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας
- Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πολιτικής ηγεσίας
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα











