Ο Α. Τζιτζικώστας σε δυο έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Χαλκιδική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Σε δυο έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Χαλκιδική θα μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στις 10.30’ το πρωί ο Περιφερειάρχης θα εγκαινιάσει τον αγροτικό δρόμο, που συνδέει την κοινότητα Διονυσίου με την κοινότητα Πορταριάς, στον Δήμο Νέας Προποντίδας, ο οποίος παραδίδεται σε χρήση στους πολίτες (σημείο συνάντησης στον οικισμό Διονυσίου, στις 10.00’ το πρωί).
Στη συνέχεια, στις 12.00’ το μεσημέρι, ο κ. Τζιτζικώστας θα μεταβεί στον Πολύγυρο, προκειμένου να συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, για το έργο της ψηφιακής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου, επί της Πολυτεχνείου 58, στον Πολύγυρο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πάει για το μεγάλο "μπαμ" με Ζαφείρη ο ΠΑΟΚ
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 11 έως 14 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Τιμές δεκαετίας του 90' και παραμορφωτική ασθένεια οδηγούν σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς (Βίντεο)
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής