Μαθητές του ΕΠΑΛ Βέροιας στο Δημαρχείο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στο Δημαρχείο Βέροιας και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν οι μαθητές τμήματος της Α’ Λυκείου Γενικής Παιδείας του ΕΠΑΛ Βέροιας στο πλαίσιο της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων με θέμα «Βέροια, Βιώσιμη πόλη».
Οι μαθητές παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις των Αντιδημάρχων Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης στον Δήμο Βέροιας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, κα Λένα Καφφέ και κ. Μανώλη Γιοβανόπουλο.
Στη συνέχεια, στους μαθητές παρουσιάστηκε η ετήσια δράση των «Ανθισμένων Ροδακινιών» από την Πρόεδρο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, κα Γιάννα Πιλιτσίδου, με τους νέους να γνωρίζουν από κοντά το πλαίσιο των ενεργειών του ΤΟΒ σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και την ανάδειξη του ξεχωριστού φυσικού φαινομένου που παρατηρείται τον Μάρτη στον κάμπο της Ημαθίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αμπελώνες και οινοποιεία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία
- Έναρξη Αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»
- ΠΟΓΕΔΥ: Μόνιμοι & όμηροι & της Κρατικής Αρωγής οι Γεωτεχνικοί των Περιφερειών
- Τιμές και παραμορφωμένα στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιδημάρχου Αγρ. Ανάπτυξης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γεωργών Βέροιας
- Ροδόπη: «Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να καλλιεργήσω χωρίς αγροχημικά»










