Φωταγώγηση Δημαρχείου Βέροιας Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
O Δήμος Βέροιας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και της ΚΕΔΕ προχωρώντας σε μία συμβολική ενέργεια ευαισθησίας.
Η 30η Μαΐου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μίας χρόνιας νόσου, η οποία, προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.
Ο μήνας Μάιος έχει οριστεί από την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας ως μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με στόχο να στείλει το μήνυμα ότι «τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν είναι μόνα τους».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός 42χρονος - Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αγροτικό αυτοκίνητο
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 9 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εθνική αντεπίθεση κατά της ευλογιάς: 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι στο πεδίο
- Στρατιωτικοί κτηνίατροι στη μάχη κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων
- Μπαρτζώκας: Στην τελική ευθεία για την αποζημίωση των καλλιεργειών που έμειναν εκτός αποζημιώσεων από τον παγετό Μαρτίου 2025











