Βέροια: Συσκέψεις οργανώσεων ΝΔ και βουλευτών Ημαθίας με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στο πλαίσιο των επερχόμενων αυτοδιοιηκητικών εκλογών πραγματοποιήθηκαν, με πρωτοβουλία των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σειρά συσκέψεων με την συμμετοχή των βουλευτών Ημαθίας, των Προέδρων της Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας και του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας κ. Μιχάλη Χαλκίδη.
Στις συσκέψεις ελήφθησαν οι απαραίτητες αποφάσεις για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών και δράσεων ώστε να υπάρξει μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές του Οκτωβρίου, με γνώμονα το καλό των δημοτών και του Δήμου.
Οι Πρόεδροι
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
Σταύρος Γιανναβαρτζής
Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βέροιας
Θωμάς Παπαδόπουλος
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»
- Μ. Σχοινάς από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Δεκτές όλες οι επιλέξιμες αιτήσεις για τα θερμοκήπια
- «Πρασινίζουμε και Ανθίζουμε τη Θράκη για τη Μέλισσα» – Περιβαλλοντικές δραστηριότητες στον Ίμερο
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης...«πρωταθλήτρια κόσμου»










