Υποψήφιος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Αριστείδης Καμπανός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού. Ο κ. Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και την αιτιολόγησε λέγοντας ότι θέλει να δώσει από την πρώτη γραμμή την μάχη ενάντια στην αθλητική βία.
“Υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας. Ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων. Πλέον η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπανός.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂
- Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
- Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος











