Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για καθαρισμό ρεμάτων-ποταμών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο και τον καθαρισμό ποταμών από φερτά υλικά, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση της βατότητας επαρχιακών οδών και αναχωμάτων.
Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη τα συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχείρησαν στα παρακάτω σημεία: Αποκατάσταση αναχωμάτων Πηνειού στο ύψος Δασοχωρίου και Φαλάνης, αποκατάσταση αναχωμάτων στον Πηνειό στο ύψος του φράγματος Γυρτώνης, αποκατάσταση βατότητας οδού για το ανάχωμα της συμβολής των ποταμών Φαρσαλίτη-Σοφαδίτη (οικισμός Καλυβάκια), αποκατάσταση αναχωμάτων Πηνειού στο ύψος του Κουτσοχέρου, στο ύψος του ΚΕΘΕΑ και στον Φαρσαλίτη στο ύψος της Κυψέλης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











