Στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa στο Παρίσι η Περ. Δυτικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa στο Παρίσι ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ
Στην κορυφαία έκθεση της Γαλλόφωνης αγοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 03 έως τις 05 Οκτωβρίου 2023, συμμετείχαν αντιπρόσωποι από τουριστικά γραφεία, tour operators της αγοράς, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σταθερή παρουσία στην έκθεση IFTM Top Resa, παρουσίασε τη Δυτική Μακεδονία στο τουριστικό κοινό της Γαλλίας το οποίο ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ενημέρωσαν με σειρά συναντήσεων πράκτορες και δημοσιογράφους για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Δυτικής Μακεδονίας, το πλούσιο φυσικό, πολιτιστικό, ιστορικό και γαστρονομικό απόθεμα και την ταυτότητα των επιμέρους τουριστικών της προορισμών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποινή μείωσης των επιδοτήσεων επισύρει η καύση υπολειμμάτων γεωργικών καλλιεργειών
- Συνάντηση Τσιάρα – Χάνσεν: Καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι η νέα ΚΑΠ θα παραμείνει εργαλείο ανάπτυξης, καινοτομίας και κοινωνικής συνοχής
- Κ. Σκρέκας: «Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα μπορέσουν οι αγρότες να δουν την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης στους λογαριασμούς τους»
- Δήλωση του Προέδρου της ΕΣΕΕ Σταύρου Καφούνη μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του διαδικτυακού καταστήματος της εταιρίας Shein στη Γαλλία
- Επίσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας στο νοσοκομείο της Νάουσας















