Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον ΥπΑΑΤ και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε στην Αλεξανδρούπολη, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Βαγγέλης Πουλιλιός, παρέστησαν εκπρόσωποι του Πρωτογενούς Τομέα από τον Έβρο, που προώθησαν στον Υπουργό αιτήματα αποζημιώσεων και εν γένει αποκατάστασης από τη μεγάλη καλοκαιρινή πυρκαγιά.
Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Αλεξανδρής, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκος Βουλγαρίδης, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Δουνάκης, εκπρόσωπος των μελισσοκόμων του Έβρου ο κ. Γιάννης Καλογιαντσίδης και εκπρόσωπος των ελαιοπαραγωγών, ο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος.
Οι εκπρόσωποι του Πρωτογενούς Τομέα έθεσαν τα ζητήματά τους, τα οποία καταγράφηκαν από τον Υπουργό, αλλά και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Κελέτση, ενώ ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για τη συνεργασία της Διοίκησης όπου αυτό είναι εφικτό και εμπίπτει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ : «Πράσινο φως» για τον ανάδοχο του Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας - Επεκτείνεται η κάλυψη κατά 1.000.000 στρέμματα
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: DRONE θα επιτηρεί για πρώτη φορά τους ορεινούς όγκους της Ημαθίας
- Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»
- Το Agrifood Leadership στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Ζητείται εποχικό προσωπικό από την κονσερβοποιία P.MOSCHA Α.Ε. - Ημερομίσθιο περίπου 40 ευρώ καθαρές αποδοχές