Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης στο Βιολογικό Καθαρισμό της Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) στο Μακροχώρι επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης.
Στην εγκατάσταση τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης με τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΒ Δημήτρη Δάσακλο,.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εγκατάσταση και ενημερώθηκε για τη λειτουργίας της. Εντυπωσιάστηκε μάλιστα από τα φωτοβολταϊκά πάνελ της επιχείρησης, που είναι τοποθετημένα εκεί και τα οποία αποδίδουν 421kw στο ηλεκτρικό δίκτυο, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό κόστος της εγκατάστασης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξανά στον Τσιάρα ο Τάσος Μπαρτζώκας για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις , Παγετούς & Παραμορφωμένα ροδάκινα
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Θέμα ημερών η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε 24ωρη βάση
- Ασθένειες και Εχθροί του Αμπελιού
- Κρήτη: Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του MundoBasket 2027