Απάντηση Κώστα Βασιλειάδη σε Παλουκίδη για ζήτημα ληξιπρόθεσμων οφειλών- «Έπεα πτερόεντα» ή αλλιώς «λόγια του αέρα»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι την εποχή της γρήγορης πληροφορίας και ενημέρωσης, ο κ. Παλουκίδης επιλέγει να στρέψει τους δημότες εναντίον του δήμου σχετικά με το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Ένα θέματο οποίο αφορά όλη την επικράτεια και για το οποίο έχουν γίνει εκτενείς δημοσιεύσεις και αναφορές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και εντός των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ενημέρωση του κοινού.
Ο κ. Παλουκίδης χρησιμοποιεί αβάσιμα επιχειρήματα χωρίς να γνωρίζει πως η υπηρεσία στην καθημερινή της επαφή με τους πολίτες ενημερώνει για τη δυνατότητα υπαγωγής των οφειλετών στη ρύθμιση.
Τα έωλα λόγια του κ. Παλουκίδη περί διαγραφής των ληξιπρόθεσμων οφελών, κάθε άλλο παρά επικίνδυνα μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις από τη νομοθεσία που είναι αδύνατον να παραλειφθούν.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Κώστας Βασιλειάδης
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε τον οδικό χάρτη για την αναγέννηση της Κρητικής Τυροκομίας
- 2026, το διεθνές έτος αγρότισσας
- Νέα στρατηγική κατά του ρατσισμού προωθεί την ισότητα για όλους
- Ποιες τροφές μειώνουν το άγχος - Τι δείχνει νέα μελέτη
- Τσιάρας προς αγρότες: Η κυβέρνηση είναι πάντα παρούσα στο πλευρό των αγροτών - Είναι η στιγμή της ευθύνης για όλους











