ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας αναφέρει τα εξής:
Εχθές Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025 στην εκπομπή της ΕΤ3 «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ», παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Βέροιας (ΕΕΛ Βέροιας).
Ακούστηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου να καταγγέλλει ότι η ΕΕΛ Βέροιας ρυπαίνει την Τάφρο 66, 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο. Προφανώς αυτό δεν είναι αληθές.
Η ΔΕΥΑΒ καλεί όλους τους Δημότες ή όποιον άλλον επιθυμεί, να επισκεφθεί την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Βέροιας και να δει με τα μάτια του ότι αυτή λειτουργεί όπως πρέπει.
Παράλληλα θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων λένε τα τερατώδη ψέματα και διασπείρουν ανησυχία στους πολίτες της Βέροιας.
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων ήταν, είναι και θα είναι στη διάθεση όλων, για να γίνει κατανοητό αν και ποιος ψεύδεται για προσωπικό του όφελος.
Το νερό της Βέροιας ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να στηριχτούν άμεσα με deminimis οι παραγωγοί δαμάσκηνων στην Πέλλα ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»










