Εκδήλωση μνήμης του Δήμου Βέροιας για την Κυπριακή Τραγωδία στη Βεργίνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Με αφορμή την συμπλήρωση 45 ετών από την Κυπριακή Τραγωδία και στο πλαίσιο διοργάνωσης Πανελλαδικών Εκδηλώσεων Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους ηρωικώς πεσόντες υπέρ της Ελευθερίας, ο Δήμος Βέροιας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυπρίων Ν. Ημαθίας «Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ, διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης - Επιμνημόσυνη Δέηση το Σάββατο 29 Ιουνίου2019 και ώρα 11:00, στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στη Βεργίνα σύμφωνα με το συνημμένο αναλυτικό Πρόγραμμα.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Θεοδόσης Α. Τσιόλας, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδης ενώ θα υπάρχει επίσημος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει επίσης η χορωδία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βεργίνας «ΟΙ ΑΙΓΕΣ», με σολίστ την κα. Φωτεινή Κανελλίδου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR










