Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις μεταξύ του κόμβου Σωζόπολης και του κόμβου Ν. Μουδανίων. Στις θέσεις όπου θα εκτελούνται οι εργασίες θα αποκλείονται οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συγκαλλιέργεια χειμερινών σιτηρών - ψυχανθών - Ποια τα πλεονεκτήματα
- Τις επόμενες μέρες καταβάλλονται 69.713.818,94 ευρώ σε 83.119 δικαιούχους - Δείτε ποιους αφορούν
- Ευχετήριο μήνυμα Κώστα Καλαϊτζίδη προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λάζαρο Τσαβδαρίδη
- Αντιμετώπιση παγετού με εφαρμογή ζεόλιθου - Πότε πρέπει να ψεκάσουμε για καλύτερα αποτελέσματα
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;