Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις μεταξύ του κόμβου Σωζόπολης και του κόμβου Ν. Μουδανίων. Στις θέσεις όπου θα εκτελούνται οι εργασίες θα αποκλείονται οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει πέντε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας
- Τάσος Μπαρτζώκας προς Άδωνι Γεωργιάδη: Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
- 2o TrophyΤροφή Meet-Up στην Αθήνα με θεματική: Βιώσιμα συστήματα τροφίμων – Από την παραγωγή, στην κατανάλωση και την αξιοποίηση αποβλήτων
- Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2025: Η Πληροφορική Βασικό Προσόν για την Πλειοψηφία των Θέσεων
- Πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους περίπου 70 εκατ. ευρώ για ενίσχυση Επιχειρησιακών Ομάδων υπέγραψε ο ΥπΑΑΤ, Κώστας Τσιάρας