Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πέντε διεθνή βραβεία για την ταινία του Ημαθιώτη Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου – Από τη Φλωρεντία , στο Μεξικό και το Σιάτλ!
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών επικαιροποίησης των νέων Ευρωπαϊκών ΚΑΔ, έως 31/12
- Κραυγή αγωνίας της Ένωσης Βενζινοπωλών Γρεβενών για το πετρέλαιο θέρμανσης
- "Κομφούζιο" : Παράταση έως τις 16 Νοεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων τροποποίησης και μεταβίβασης
- ΑΑΔΕ: Στις 10 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ΕΑΕ 2026 - Απλουστεύσεις στη δήλωση ακινήτων με ΑΤΑΚ και ΚΑΕΚ










