Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιηθούν στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης από τον κόμβο Λακκιάς έως τα όρια του Νομού Χαλκιδικής.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμές ύψους 2.373.965.473,12 ευρώ σε 4.256.353 δικαιούχους για την περίοδο 24 έως 28 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Φορολογικές δηλώσεις: Κερδισμένοι και χαμένοι
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής της Κρήτης στην Εθνική Εκδήλωση του EU Climate Pact 2025
- Σκέφτομαι να καλλιεργήσω Καρύδια: Τι να προσέξω?
- Νοσοκομειακοί γιατροί Ημαθίας: 28 Φλεβάρη: Με γνήσια συνείδηση για πραγματική ανατροπή!