Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιηθούν στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης από τον κόμβο Λακκιάς έως τα όρια του Νομού Χαλκιδικής.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στο σταντ του Δήμου Βέροιας στην 40η Philoxenia
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 17 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια των εκθέσεων PHILOXENIA-HOTELIA και Food & Drinks 2025 by Detrop στη Θεσσαλονίκη
- Αγροτικά νέα - ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση - Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ανακοίνωση της ΠΚΜ για την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας











